Gezinsbond: gewesten Sint-Niklaas en Beveren nodigen u uit voor een lezing.

19 september 2019

"PERFECTIONISME: perfection is a bitch" door Anja Copejans.

Herken je het gevoel dat je ’s ochtends bij het wakker worden al snakt naar het moment dat je straks weer naar bed mag? Dat je lichaam altijd en overal vooral schreeuwt om rust? Dat je leeggezogen bent en als een pudding in elkaar zakt zodra je terugkeert naar je persoonlijke cocon?

Anja Copejans had een druk leven. Het was al jaren vijf voor twaalf, maar ze had een manier gevonden om daarmee om te gaan. Dacht ze! Vol goede moed stortte ze zich telkens weer in de ratrace van elke dag. Nooit stond ze stil bij de absurde eisen die ze stelde aan zichzelf. Net daarom kwam de wake-upcall zo hard aan. Haar veelgelezen blog werd vanaf dat moment haar uitlaatklep !

Met haar crash stak een hevig gevoel van falen en zwakheid de kop op. Pas na lange tijd ontdekte ze dat haar drang naar perfectionisme voor heel veel stress zorgde.

Inmiddels volgde Anja een opleiding tot perfectionismecoach en geeft ze lezingen. In deze lezing vertelt ze hoe ze zichzelf stap voor stap kon bevrijden uit het keurslijf van perfectionisme. Ze vertelt hoe iedereen de bitch, die perfectionisme is, te lijf kan gaan. In de plaats komt een leven dat evenwichtiger is en ontspannen. En waarin een veel betere balans heerst tussen werk en vrije tijd ….

Anja Copejans staat open voor alle vragen en is echt een vlotte spreker. Deze lezing is een unieke kans om meer te weten te komen over deze materie en aldus een echte aanrader !

Waneer?

Donderdag 17 oktober 2019 om 20 uur.

Waar?

Conferentiezaal van de Bibliotheek in Sint-Niklaas, Hendrik Heymanplein 3, Sint-Niklaas

Inschrijven

Georgette D’hondt (georgette.dhondt [at] ugent.be) of 0485 79 67 69

Kostprijs en betaling

€ 7 per persoon (leden gezinsbond krijgen €2 korting ter plaatse via de Spaarkaart/Lidkaart.
Breng uw Lidkaart mee !   

Rekeningnummer BE41 0017 8941 8210 
Gezinsbond Gewest Sint-Niklaas